• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Fargerik scampifryd
Food & drinks

Fargerik scampifryd

28/07/2017

Fargerik scampifryd

Scampi

Grønnkål

Rødløk

Strimlet squash

Strimlet gulrot

Eple i skiver

Ingefær

Revet limeskall

Hvitløk

Koriander

Olivenolje

Himalayasalt

Spis regnbuens farger! Denne retten er helt nydelig og rik på smak. Jeg har før laget retten i stekepanne, men valgte denne gangen å bruke ildfast form. Jeg marinerte scampi med hakket hvitløk, ingefær og Himalayasalt, kuttet rødløk i skiver, strimlet squash og gulrot med ostehøvel, kuttet eple i skiver og hakket grønnkål i passende biter. Alt dette hadde jeg i en stor ildfast form i ovn på 170 grader i rundt 20 til 30 minutter og så tok jeg på grillfunksjon for å få grillsmak på retten. Videre mikset jeg alle ingrediensene sammen og toppet med koriander og revet limeskall.

Tips: Spis retten med spisepinner!

Nyt!

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.