• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Frisk brokkolisalat med avokado, sitron og tørkede tranebær
Food & drinks

Frisk brokkolisalat med avokado, sitron og tørkede tranebær

10/11/2017

Brokkolisalat minner meg om tapaskvelder som student i Bergen! Jeg husker jeg laget brokkolisalat i bøtter og spann etter at ei av jentene i jentegjengen tok med seg en superdigg brokkolisalat på en av våre koselige tapaskvelder. Gode minner! Nå har jeg laget en allergivennlig versjon av salaten som jeg har lyst å dele med deg.

Brokkolisalat

Én avokado

Ett brokkolihode

Én revet gulrot

Skall og saft av én sitron

Ett lite eple i skiver

Fersk koriander

Tørket tranebær

Olivenolje

Mos avokado, hakk brokkolihode i små biter og rør godt rundt. Når avokadoen moses og blandes med brokkolien får den en kremete konsistens og minner om majones som opprinnelig er i brokkolisalat. Ha så i revet gulrot pluss skall og saft av sitron, skiver av eple og tørket tranebær. Dryss over olivenolje og fersk koriander og salaten er så klar for servering. Jeg lager alltid dobbel porsjon når jeg først lager den, og den går fort unna! Kanskje frister det å prøve den ut til fredagsmiddagen?

Ønsker deg en nydelig helg <3

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.