• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Mat og drikke / Glutenfri pizzabunn
Mat og drikke

Glutenfri pizzabunn

26/06/2017

Glutenfri pizzabunn

To desiliter kassavamel

En og en halv desiliter varmt vann

En og en halv spiseskje eplesidereddik

En kvart teskje Himalayasalt

To spiseskjeer olivenolje

En halv teskje natron

Gleden var stor da jeg endelig fikk til en god og glutenfri pizzabunn! Deigen er laget på kassavamel som minner om speltmel, og er i tillegg uten gjær. Det er bare til å blande sammen mel, salt og natron og deretter ha i varmt vann, eplesidereddik og olivenolje. Kna deigen til den samles til en fast klump. Legg så deigen mellom to bakeark og kjevle den ut. Den får et rustikt preg og er sprø, som en typisk italiensk pizza. Ha den i ovnen på 170 grader i fem minutter før du tar den ut, fyller den med hva enn du måtte ønske og ha den så tilbake i ti til femten minutter til pizzaen er klar.

Nyt!

PS: Oppskriften er inspirert av forksandbeans og apolloandluna, og kassavamel kjøper jeg på her.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.