• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Glutenfritt nanbrød uten melk og gjær
Food & drinks

Glutenfritt nanbrød uten melk og gjær

14/11/2017

Heter det nan eller naan? Det virker som begge er innafor, så da satser vi på dét! Disse nanbrødene smaker helt nydelig, og er bakt uten gluten, melk og gjær. De krever ingen heving og lages på minutter. Jeg håper de faller i smak!

Glutenfritt nanbrød

En halv desiliter kokosmel

En halv desiliter kassavamel

Én liten grønn eller 1/2 av en stor kokebanan

En og en halv desiliter kokosyoghurt eller kokosmelk

En halv strøken teskje natron

Én spiseskje eplecidereddik

Ha kokebanan, én desiliter av kokosmelken og eplecidereddiken i en kraftig blender. Kjør til du har en jevn puré. Bland så inn kokosmel, kassavamel, natron og resten av kokosmelken. Del i fire emner. Ta hvert emne mellom håndflatene og klem flate slik at du har fire runde og flate nanbrød. Prikk med gaffel og pensle med olivenolje.

Ha i ovnen på 200 grader i 15 til 20 minutter. Ta gjerne på grillfunksjon de siste par minuttene.

PS: Kokebanan kjøper jeg på internasjonal matbutikk og kassavamel kjøper jeg her.

Nyt!

4 Comments

Comments

  1. Inger einan says

    16/11/2017 at 07:58

    Hvor kjøpte du cassava-mel?

  2. Helene says

    16/11/2017 at 09:48

    Hei Inger! Jeg kjøper kassavamel på Vitacost. Her er link: https://www.vitacost.com/ottos-cassava-flour-gluten-free. Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.