• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

You are here: Home / Mat og drikke / Glutenfritt nanbrød uten melk og gjær
Mat og drikke

Glutenfritt nanbrød uten melk og gjær

14/11/2017

Heter det nan eller naan? Det virker som begge er innafor, så da satser vi på dét! Disse nanbrødene smaker helt nydelig, og er bakt uten gluten, melk og gjær. De krever ingen heving og lages på minutter. Jeg håper de faller i smak!

Glutenfritt nanbrød

En halv desiliter kokosmel

En halv desiliter kassavamel

Én liten grønn eller 1/2 av en stor kokebanan

En og en halv desiliter kokosyoghurt eller kokosmelk

En halv strøken teskje natron

Én spiseskje eplecidereddik

Ha kokebanan, én desiliter av kokosmelken og eplecidereddiken i en kraftig blender. Kjør til du har en jevn puré. Bland så inn kokosmel, kassavamel, natron og resten av kokosmelken. Del i fire emner. Ta hvert emne mellom håndflatene og klem flate slik at du har fire runde og flate nanbrød. Prikk med gaffel og pensle med olivenolje.

Ha i ovnen på 200 grader i 15 til 20 minutter. Ta gjerne på grillfunksjon de siste par minuttene.

PS: Kokebanan kjøper jeg på internasjonal matbutikk og kassavamel kjøper jeg her.

Nyt!

Relatert

4 Comments

Comments

  1. Inger einan says

    16/11/2017 at 07:58

    Hvor kjøpte du cassava-mel?

  2. Helene says

    16/11/2017 at 09:48

    Hei Inger! Jeg kjøper kassavamel på Vitacost. Her er link: https://www.vitacost.com/ottos-cassava-flour-gluten-free. Ha en fin dag!

Legg inn en kommentar Avbryt svar

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

Få med deg alle nye innlegg!

© Copyright 2022. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.

 

Laster kommentarer...