• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Råsjokolade med smak av ingefær og appelsin
Food & drinks

Råsjokolade med smak av ingefær og appelsin

30/05/2017

Råsjokolade

100 gram kakaopulver

50 gram kakaosmør

2 ss lecithin

(2 dråper eterisk olje av villappelsin)

Litt raspet appelsinskall

Litt raspet ingefær

En dæsj Himalayasalt

Liker du konfekt, er denne sjokoladeplaten for deg! Den smaker helt fantastisk, og er rik på smak. Økologiske råvarer anbefales for best resultat.  Sjokoladen er slik at én (stor) bit er nok, og den smelter i munnen.

Slik gjør du:

Begynn med å smelte kakaosmør og kakaopulver i vannbad på svak varme for å bevare de gode næringsstoffene. Vend inn resten av ingrediensene når massen er smeltet. Sett massen i ønsket form, og sett i fryser til den er stiv. Hvis du ønsker en annen smak på sjokoladen er det bare å bruke fantasien og fylle med hva enn du måtte ønske.

Nyt!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.