• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Sardiner med en vri
Food & drinks

Sardiner med en vri

23/06/2017

Sardiner er supermat!

Jeg skal ærlig innrømme at det tok en stund før jeg begynte å like sardiner, men tilberedt på riktig måte synes jeg de smaker helt nydelig. Jeg steker alltid mine sardiner i hvitløk og tilsetter friske og smaksrike urter og grønnsaker for å lage et måltid rikt på smak og næring. Sardiner er rike på kalsium, omega-3, vitamin b-12 og vitamin D og inneholder minimalt med tungmetaller. Se gjerne her på siden til Dr. Axe hvis du ønsker å lese mer om alle fordelene du oppnår ved å inkludere sardiner i kosten din.

Til to personer trenger du:

Én boks med sardiner

Én lime ( både saft og skall)

To hvitløksfedd

En liten squash

Ruccola

Avokado

Koriander

Olivenolje

Himalayasalt

Begynn med å skylle sardinene godt i vann. Lag strimler av squash med en ostehøvel og stek til de blir gyldne, og legg så til siden. Finhakk hvitløk som freses i panne sammen med halve limejuicen. Stek sardinene på begge sider til de har en gylden og fin skorpe på seg. Ha i squashen og revet limeskall til slutt. Gjør klart ruccola, avokado pluss en dæsj olivenolje, og legg så squash og sardiner oppå. Toppes med koriander og mer limejuice hvis ønskelig.

Nyt!

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.