• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Veggisburger
Food & drinks

Veggisburger

23/09/2017

Veggisburger

Én og en halv stor squash

Én teskje (Himalaya)salt

En halv gul løk

To små hvitløksfedd

Én desiliter tigernøttmel eller annet mel (ikke kokosmel)

To spiseskjeer næringsgjær

Én spiseskje sitronsaft

Én spiseskje varmt vann

Én spiseskje olivenolje

Én spiseskje fersk dill eller annet krydder/urter

Én spiseskje fersk persille eller annet krydder/urter

Dekk et kjøkkenhåndkle over en bakebolle. Riv squash og ha oppi kledet sammen med en teskje salt. La stå mens du forbereder de andre ingrediensene. Etter et kvarters tid samler du de fire kantene av kledet med all squashen inni og skviser ut alt vannet som saltet har løst fra squashen.

Ha squashstrimlene i en bolle sammen med finhakket hvitløk, løk og resten av ingrediensene. Bland godt sammen til du har en fin deig. Form burgere ut av deigen, pensle med olivenolje og ha i ovn på 170 grader til de er gjennomstekte. Servér med salat, guacemole, grønnsaksfries eller hva enn du liker aller best.

Nyt!

// Try this delicious veggie burger! Made with lots of delicious and nutritious ingredients and full of flavor. Please pop the details in to your translator, and do not hesitate to contact me if you have any questions! I hope you like it!

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.