• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

You are here: Home / Mat og drikke / Bananpannekaker
Mat og drikke

Bananpannekaker

11/02/2018

I dag er det både morsdag og fastelavn! Bananpannekaker er et godt alternativ til bollebaksten, og et supert forslag til hvordan du kan gjøre ekstra stas på noen som du er glad i. Oppskriften er uten egg, melk og gluten; de er som alltid lette å lage og smaker fantastisk!

Bananpannekaker

Antall: 10

Ingredienser:

2 bananer

1 dl valgfri melk

1 dl vann

2,5 dl (glutenfri) havregryn eller bokhvetemel

2 spiseskjeer eplecidereddik

2 spiseskjeer olivenolje

1 ts kanel

1 ts strøken natron

Et lite dryss med Himalayasalt


Slik gjør du:

Mos bananer, ha i all væske og bokhvetemel eller havregryn. Jeg bruker havregryn og da pleier jeg å la røren stå i minst 8 timer for å bryte ned fytinsyre og antinæringsstoffer. Dette steget er selvfølgelig helt valgfritt. Ha så oppi kanel, natron pluss noen få korn med salt og rør godt rundt til du har en fast deig.

Stekes i panne eller i ovn på 170 grader; rundt fem minutter på hver side.

Tips: Pynt med blåbær, kokosflak og lønnesirup!

Nyt!

Relatert

Leave a Comment

Legg inn en kommentar Avbryt svar

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

Få med deg alle nye innlegg!

© Copyright 2022. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.

 

Laster kommentarer...