• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Mat og drikke / Epledrøm
Mat og drikke

Epledrøm

24/05/2017

Smaker som eplekake!

Epledrøm er supergod, og blir laget på 1-2-3. Jeg elsker når den står og godgjør seg i ovnen, og duften av eplebakst siver ut i hele rommet; det gir en så god og hjemmekoselig atmosfære.

Epledrøm

Ett eple

4 ss olivenolje

2 ss mandelmel

(Ceylon) Kanel

(Kardemomme)

Kutt opp eplet i båter, og legg i smurt ildfast form. Bland mandelmel, olivenolje, kanel og eventuelt litt kardemomme i en kopp til det blir en myk deig. Fordél over eplene i formen og dryss over mer kanel hvis ønskelig. Jeg bruker økologisk ceylonkanel fremfor vanlig kassiakanel som man får kjøpt i butikken. Har du lyst å lese om hvorfor, har Helene Ragnhild skrevet noen ord om dette her. Sett epledrømmen i ovnen på rundt 170 grader i 35 til 45 minutter, alt etter hvor myke du ønsker eplene. Jeg liker best når de er helt myke, så jeg pleier å vente til det har gått rundt 45 minutter.

Nyt!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.