• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Fem favoritter til påskekosen
Food & drinks

Fem favoritter til påskekosen

12/04/2019

🌻🌻🌻

Nå er påsken rett rundt hjørnet, og i den anledning har jeg lyst å dele fem favorittoppskrifter som passer perfekt til påsken! Oppskriftene er alle fri for gluten, melk, egg og raffinert sukker som er et must for meg for å unngå å bli dårlig. Jeg synes sunnere versjoner av kaker og godis ofte smaker vel så godt som de originale; og jeg vil tørre å påstå at det gjelder for samtlige av disse oppskriftene!

Her er litt om hver av de fem favorittene:

KONFEKTKAKE

Denne kaken er en drøm; hva med å servere den på påskeaften?

Kaken er laget av tre lag, og har en perfekt kombinasjon av søtt og salt; den er frisk og samtidig mektig med en blanding av myk og knasende konsistens. Konfektkaken er laget på naturlige og rene råvarer og  hovedingrediensene er nøtter, frø, kakao, dadler pluss revet skall fra appelsin.

Oppskriften finner du her.

AVOKADOIS MED BANAN OG KOKOS

Et friskt tilskudd til påskedesserten.

Denne isen lager seg selv, og gir den perfekte desserten. Avokadoisen er nydelig å servere som et friskt pust etter hvilken som helst påskemiddag; kombinasjonen av avokado og banan med honning, limejuice, vaniljepulver og kokosstrø til pynt slår aldri feil.

Her finner du oppskriften.

HVIT SJOKOLADEFUDGE MED SMAK AV VANILJE OG APPELSIN

Fyll påskeegget ditt med hvit sjokoladefudge!

Passe søt, perfekt konsistens; kombinasjonen av mandelsmør, kakaosmør, kokosolje, revet appelsinskall, honning og vanilje er magisk. Oppskriften er inspirert av nydelige Ingrid som pleier å ha gojibær og lavendel i sin fudge!

Oppskriften venter på deg her. 

PEANUT BUTTER CHOCOLATE FUDGE

En sikker vinner!

Dette er den oppskriften jeg desidert lager aller mest av alle oppskriftene jeg har; og dét med god grunn! Den er superlett å lage, og kombinasjonen av dadler, peanøttsmør, kakao pluss solsikkekjerner er en sikker vinner. Liker du snickers er denne oppskriften garantert noe for deg! Oppskriften har jeg (av en eller annen grunn) skrevet på engelsk; gi meg en lyd hvis du vil ha den på norsk så kan jeg ordne det for deg.

Finn oppskriften her.

RÅSJOKOLADE MED SMAK AV INGEFÆR OG APPELSIN

Liker du konfekt, er denne sjokoladeplaten noe for deg.

Kombinasjonen av mørk sjokolade og appelsin er en slager til påskekosen, og denne sjokoladeplaten er intet unntak! Den er rik på smak og passer til deg som liker den mektige smaken av sjokolade. 

Her er oppskrift til deg. 

Hvilke(n) oppskrift(er) har du lyst å prøve? Jeg er ekstra gira på å finne frem ingredienser til både konfektkaken og peanut butter chocolate fudge!

Ønsker deg en nydelig påske; nyt ferien din.

 

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.