• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Mat og drikke / Frisk brokkolisalat med avokado, sitron og tørkede tranebær
Mat og drikke

Frisk brokkolisalat med avokado, sitron og tørkede tranebær

10/11/2017

Brokkolisalat minner meg om tapaskvelder som student i Bergen! Jeg husker jeg laget brokkolisalat i bøtter og spann etter at ei av jentene i jentegjengen tok med seg en superdigg brokkolisalat på en av våre koselige tapaskvelder. Gode minner! Nå har jeg laget en allergivennlig versjon av salaten som jeg har lyst å dele med deg.

Brokkolisalat

Én avokado

Ett brokkolihode

Én revet gulrot

Skall og saft av én sitron

Ett lite eple i skiver

Fersk koriander

Tørket tranebær

Olivenolje

Mos avokado, hakk brokkolihode i små biter og rør godt rundt. Når avokadoen moses og blandes med brokkolien får den en kremete konsistens og minner om majones som opprinnelig er i brokkolisalat. Ha så i revet gulrot pluss skall og saft av sitron, skiver av eple og tørket tranebær. Dryss over olivenolje og fersk koriander og salaten er så klar for servering. Jeg lager alltid dobbel porsjon når jeg først lager den, og den går fort unna! Kanskje frister det å prøve den ut til fredagsmiddagen?

Ønsker deg en nydelig helg <3

Skriv en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.