• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Mat og drikke / Råsjokolade med smak av ingefær og appelsin
Mat og drikke

Råsjokolade med smak av ingefær og appelsin

30/05/2017

Råsjokolade

100 gram kakaopulver

50 gram kakaosmør

2 ss lecithin

(2 dråper eterisk olje av villappelsin)

Litt raspet appelsinskall

Litt raspet ingefær

En dæsj Himalayasalt

Liker du konfekt, er denne sjokoladeplaten for deg! Den smaker helt fantastisk, og er rik på smak. Økologiske råvarer anbefales for best resultat.  Sjokoladen er slik at én (stor) bit er nok, og den smelter i munnen.

Slik gjør du:

Begynn med å smelte kakaosmør og kakaopulver i vannbad på svak varme for å bevare de gode næringsstoffene. Vend inn resten av ingrediensene når massen er smeltet. Sett massen i ønsket form, og sett i fryser til den er stiv. Hvis du ønsker en annen smak på sjokoladen er det bare å bruke fantasien og fylle med hva enn du måtte ønske.

Nyt!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.