• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact
  • Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

You are here: Home / Food & drinks / Supercrunchy Snickerskake
Food & drinks

Supercrunchy Snickerskake

19/07/2019

Blant utforsking av kropp, seksualitet og sensualitet (som er så befriende og gøy å skrive om!!) har jeg lyst å dele oppskrift på supercrunchy snickerskake med deg! Denne deilige kaken er kun laget av ingredienser som kommer fra naturen, den er fri for gluten og er en sann smaksopplevelse. I tillegg er den lett å lage!

Hva med å nyte den sammen med noen du er glad i nå i helgen?

For å lage snickerskaken trenger du:

4 medjool dadler

1/2 glass med peanøttsmør

3 ss kokosolje (extra virgin)

3 dl glutenfri cornflakes (Jeg brukte den fra Det Glutenfrie Verksted, fås kjøpt på Coop Mega)

1/2 ss honning (Jeg brukte Kjartans lynghonning, fås også på Coop Mega)

Et klyp himalayasalt

En sjokoladeplate med 70% kakao

Peanøtter til topping

Slik gjør du:

Fjern steinene fra dadlene og ha dadlene i en bolle med vann.

Smelt kokosolje, peanøttsmør og honning i vannbad eller i en kjele.

Ha dadlene og de smeltede ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin eller kraftig blender.

Ha over i en bakebolle hvor du vender inn glutenfri cornflakes.

Ha så hele deigen over i kakeform eller beholder kledt med bakepapir.

Legg i fryser.

Mens kaken er i fryseren smelter du sjokoladen.

Ta kaken ut av fryseren, hell den flytende sjokoladen over og topp med peanøtter.

Legg så tilbake i fryseren til alt har stivnet.

Nå er kaken klar!

Kutt den opp i ruter og…

Nyt!

PS: I neste innlegg her på bloggen vil jeg dele tips til måter du kan bli bedre kjent med kroppen din og komme i nærmere kontakt med den. Gleder meg til å dele det med deg, så stay tuned! Hvis du ønsker innleggene jeg deler med deg her inne rett inn i innboksen din så kan du legge igjen e-postadressen din nederst på siden. Update: Ting tar tid, men innlegget er på vei!

Ha en herlig helg!

 

Lignende innlegg:

– Konfektkake

– Peanut butter chocolate fudge

– Avokadokake med sitron, kokos og tørket lavendel

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Body and soul inspiration.

Podcastepisode med Silje Vassøy

Invitation: A rose gathering

The female reproductive system (including a mini meditation to locate your uterus and ovaries)

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.