• Home
  • Categories
    • Lifestyle
    • Thoughts
    • Inspiration
    • Meditation
    • Food & drinks
    • Bodylove
  • About
  • Contact

Helene Urrang

Thoughts

No Rest For The Wicked

31/05/2017

«There’ll be no rest for the wicked

There’s no song for the choir

There’s no hope for the weary

If you let them win without a fight.”

Leave a Comment

Thoughts

Runddans

30/05/2017

Leave a Comment

Food & drinks

Råsjokolade med smak av ingefær og appelsin

30/05/2017

Råsjokolade

100 gram kakaopulver

50 gram kakaosmør

2 ss lecithin

(2 dråper eterisk olje av villappelsin)

Litt raspet appelsinskall

Litt raspet ingefær

En dæsj Himalayasalt

Liker du konfekt, er denne sjokoladeplaten for deg! Den smaker helt fantastisk, og er rik på smak. Økologiske råvarer anbefales for best resultat.  Sjokoladen er slik at én (stor) bit er nok, og den smelter i munnen.

Slik gjør du:

Begynn med å smelte kakaosmør og kakaopulver i vannbad på svak varme for å bevare de gode næringsstoffene. Vend inn resten av ingrediensene når massen er smeltet. Sett massen i ønsket form, og sett i fryser til den er stiv. Hvis du ønsker en annen smak på sjokoladen er det bare å bruke fantasien og fylle med hva enn du måtte ønske.

Nyt!

1 Comment

Thoughts

Edderkoppens illusjon

30/05/2017

Leave a Comment

Lifestyle, Thoughts

BREATHE

30/05/2017

“You can do anything. You can go anywhere.”

Leave a Comment

Food & drinks

Thai fiskesuppe

30/05/2017

Thai fiskesuppe

400 gr torsk

3 dl kraft fra rekeskall

3 dl kokosmelk

Én liten rødløk

Én liten gul løk

Én gulrot

Ett til to hvitløksfedd

Koriander

To til tre spiseskjeer saft fra lime

Litt finhakket ingefær

1/2 til én teskje malt gurkemeie

Himalayasalt

En soleklar favoritt hos meg! Jeg bare elsker den, og blir aldri lei.

Oppskriften er beregnet til to gode porsjoner. Man kan selvfølgelig basere suppen på buljong, men jeg anbefaler å koke rekekraft hvis du har muligheten til det. For å lage rekekraft tar du enkelt rekeskall i en stor kjele, dekker med vann, gir det et oppkok og lar det trekke i tyve minutter. Dette pleier jeg å gjøre på forhånd, og har klart porsjoner med rekekraft i fryseren.

Selve suppen lages ved å blande rekekraften og kokosmelken i en kjele og gi det et oppkok. Ha i oppkuttede grønnsaker og la småkoke til grønnsakene begynner å mykne. Tilsett deretter krydder og saft fra lime. Skjær til slutt fisken i stykker, og la dem trekke i suppen til de er gjennomvarme. Dette tar rundt fem minutter, men jeg lar dem alltid trekke litt ekstra. Servér suppen og topp med friske korianderblader!

Tips! Tilsett gjerne strimler av paprika og chili for å gi suppen et ekstra piff (hvis du ikke går på AIP).

Nyt!

1 Comment

Thoughts

Lover, where do you live?

30/05/2017

“In the sky, in the clouds, in the ocean”

 

Leave a Comment

  • Newer Posts
  • 1
  • …
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Older Posts

Body and soul inspiration.

Photo credits: Foto: Ingvild Østbø Lunde, RA Stavanger

Reflections: talk at terran

Invitation: Talk at Terran

Certified Cycle Coach Facilitator

Receive new posts directly in your inbox:

© Copyright 2025. Helene Urrang. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.