• Hjem
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Meditasjon
    • Inspirasjon
    • Eteriske oljer
      • Ren og naturlig kroppspleie
    • Mat og drikke
      • Frokost
      • Lunsj
      • Middag
      • Kaker og desserter
      • Brød og bakverk
      • Småsnacks, sjokolade og karameller
      • Småretter, dipp og tilbehør
      • Drikke
      • Allergivennlig julekalender
    • Video
  • OM
  • Kontakt
  • Følg meg
  • Eteriske oljer
    • Slik bruker jeg oljene på min reise

Helene Urrang Jonassen

You are here: Home / Småretter, dipp og tilbehør / Mandelsmør
Småretter, dipp og tilbehør

Mandelsmør

19/06/2017

Mandelsmør

250 gram mandler

3 spiseskjeer extra virgin olivenolje

En klype Himalayasalt

Så godt, så enkelt!

Mandelsmør lager seg selv! Det eneste som er viktig er at du bruker en kjøkkenmaskin eller blender med kraftig motor. Bland sammen og kjør på høy hastighet til du får en kremete konsistens. Tilsett ekstra olivenolje hvis den virker tørr.

PS: For smak av brente mandler, kan du ha mandlene i ovn på 150 grader i femten minutter først. For smak av mandler med et hint av marsipan lar du mandlene være som de er.

Nyt!

Relatert

Leave a Comment

Legg inn en kommentar Avbryt svar

Inspirasjon for kropp og sjel.

Love Actually

Ditt univers

To streker

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Få med deg alle nye innlegg!

© Copyright 2019. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.