• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Uncategorized / Luke 10: Epleskiver med kanel og honning
Uncategorized

Luke 10: Epleskiver med kanel og honning

20/12/2017

Julekalenderens siste luke byr på epleskiver med kanel og honning!

Perfekt julekos som blir til på 1-2-3.

Du trenger:

Ett eple

Kanel

Honning

Slik gjør du:

Fjern midterste del av eplet. Kutt så eplet i så tynne skiver som mulig. Ha epleskivene over på et kledt bakepapir. Dryss så over kanel og honning. Ha i ovnen på rundt 130 grader i 45 minutter. Snu epleskivene og dryss på nyttt lag med kanel og honning om ønskelig. Ha tilbake i ovnen og stek dem til de har tørket og blitt sprøe (rundt 30 minutter). Ser du at eplene begynner å bli vel brune er det lurt å sette ned temperaturen til rundt 100 grader mot slutten av steketiden. La dem avkjøle seg på rist før du nyter dem.

Jeg har lyst å takke dere alle for så fine tilbakemeldinger jeg har fått på årets julekalender; det har vært en fryd å dele allergivennlige juleoppskrifter med dere denne måneden. Jeg føler meg så heldig og takknemlig for at jeg får dele min lidenskap med dere her inne.

PS: Har du lyst å vinne en naturlig ansiktskrem laget av sheasmør, jojobaolje og eteriske oljer av lavendel, frankincense og melaleuca? Jeg har GIVEAWAY på Facebook-siden min nå hvor jeg trekker ut en heldig vinner av en naturlig ansiktskrem. Bli med i trekningen her!

Klem <3

Skriv en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.