• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Uncategorized / Luke 2: Superenkle julekaker uten egg, gluten, melk og sukker
Uncategorized

Luke 2: Superenkle julekaker uten egg, gluten, melk og sukker

03/12/2017

Seige utpå og myke inni! Disse julekakene er supergode og superenkle å lage!

Julekaker

(Antall: 12-14)

Én stor banan

Én desiliter kokosmasse

To spiseskjeer kokosmel

To spiseskjeer kokosolje

Én spiseskje eplecidereddik

En halv teskje natron

Kanel

Smelt kokosolje, mos banan og bland alle ingrediensene i en bakebolle. Start med én teskje kanel og smak til om du eventuelt ønsker mer. Deigen skal være fast men ikke tørr. Hvis du opplever at deigen er vel tørr, kan du tilsette to til tre spiseskjeer med vann; start forsiktig med én spiseskje av gangen, eventuelt litt mer banan. Lag så kuler av deigen som du først ruller og så presser ned til små rundinger på et bakeark. Ha i ovnen på 170 grader i totalt 20 minutter og snu halvveis slik at de blir gylne på begge sider.

Nyt!

2 kommentarer

Kommentarer

  1. Dene says

    09/12/2017 ved 13:27

    Hei,
    Gleder meg til å prøve oppskriften din. Har en fornemmelse av at de endrer kraftig karakter om de fryses. Har du noen erfaring med det?

  2. Helene says

    10/12/2017 ved 11:25

    Hei Dene <3 Så hyggelig å høre! Har ikke prøvd å fryse dem, men fornemmer det samme som deg; gi meg gjerne en lyd hvis du prøver å fryse dem hvordan det går. Ønsker deg en nydelig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.