• Hjem
  • OM
  • Kategorier
    • Livsstil
    • Tanker
    • Inspirasjon
    • Meditasjon
    • Mat og drikke
    • Kroppspleie
  • Kontakt
  • Meditasjonsguide

Helene Urrang Jonassen

Du er her:Hjem / Mat og drikke / Minipizza
Mat og drikke

Minipizza

10/08/2017

Med hånden på hjertet, dette måltidet var en opplevelse av de sjeldne! Det smakte helt, helt, nydelig. I tillegg til at pizzaen er nydelig på smak er den også super-allergivennlig og fri for gluten, melk, egg, nøtter og gjær.

Den minner om en klassisk italiensk pizza med masse gode smaker og nydelig topping!

Jeg skal være ærlig og si at denne oppskriften er litt mer krevende enn de andre oppskriftene jeg deler, men hvis du er en matentusiast som meg kan jeg love deg at du vil synes det er verdt den ekstra lille investeringen på kjøkkenet.

Pizzaen er laget av tre deler; bunn, ost og fyll. 

Oppskrift på glutenfri pizzabunn finner du her.

Oppskrift på hjemmelaget squash-ost finner du her.

Toppingen velger du selv, alt etter hva du liker best!

Lag bunn, fyll med ønsket topping og strø over ost. Ha i ovnen på 170 grader til skorpen er sprø, osten er smeltet og til det dufter av magi på hele kjøkkenet.

Nyt!

  // I made this delicious pizza for you to try out! It is absolutely amazing. If you have any food-intolerances, this should be your perfect savior! Please pop the details in Google-translate, and you are all good to go. I hope you enjoy it!

Skriv en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inspirasjon for kropp og sjel.

La Danza de las Mujeres

Brystmassasje

Rise

© Copyright 2023. Helene Urrang Jonassen. All Rights Reserved. Designed by Oh Wild.